Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Τυμπάκι: Εικόνες σοκ από το τροχαίο με νεκρό 21χρονο – Ισοπέδωσε παλιό σπίτι

Το αυτοκίνητου του 21χρονου γκρέμισε παλιό σπίτι με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακριαία

Εικόνες που «παγώνουν» και αφήνουν ένα βαρύ πόνο στην καρδιά αντίκρισαν όσοι έσπευσαν να προσφέρουν τα ξημερώματα βοήθεια στον άτυχο 21χρονο στο Τυμπάκι, χωρίς όμως να τα καταφέρουν αφού βρήκε τραγικό θάνατο. Το αυτοκίνητο είχε «ισοπεδώσει» ένα παλιό σπίτι, είχε μετρατραπεί σε μια μάζα σιδερικών, ενώ πέτρες και υλικά είχαν συνθλίψει το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου και τη θέση του οδηγού.

Ακόμα οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν τα ξημερώματα στο σημείο δεν μπόρεσαν να σώσουν το νεαρό παλικάρι καθώς η πρόσκρουση στο σπίτι ήταν τόσο σφοδρή που σκοτώθηκε ακαριαία και το νήμα της ζωής του κόπηκε για πάντα.

Το θαναητφόρο τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 5 το πρωί στο Τυμπάκι. Ο νεαρός έχασε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε στο σπίτι, γκρεμίζοντάς το κυριολεκτικά με αποτέλεσμα βαριές πέτρες να καταπλακώσουν το όχημα.

Από τα συντρίμμια ανασύρθηκε νεκρός ο άνδρας βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια και τους φίλους του καθώς η ζωή του «χάθηκε» πριν προλάβει να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα.

 

Related posts

ΝΕΑ ΚΛΟΠΗ ΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

admin

Aιμοδοσία 4/4/2022

admin

Click away: Πελάτες δοκιμάζουν παπούτσια στο πεζοδρόμιο – Γεωργιάδης: Μη παραβιάζετε τα μέτρα θα ξανά κλείσουμε

admin

Leave a Comment