Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Φωτιά απείλησε καλλιέργειες στην Ιεράπετρα 

Μετά από την επίπονη προσπάθεια των πυροσβεστών, κατοίκων της περιοχής και της καταιγίδας που ξεκίνησε κατά τις 7:20, η φωτιά έσβησε και δεν επεκτάθηκε στην περιοχή του Στομίου.

Νωρίτερα και συγκεκριμένα γύρω στις 6:30 σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιεράπετρας, η οποία ειδοποιήθηκε για πυρκαγιά σε καλαμιώνα του Καλαμαυκιανού Ποταμού στη θέση Κοτσιφιανή Στομίου Ιεράπετρας.

Αμέσως έσπευσαν τρία πυροσβεστικά οχήματα με δέκα άνδρες, οι οποίοι επιχειρούν ανάμεσα σε θερμοκήπια να περιορίσουν την πυρκαγιά για να μην εξαπλωθεί σε αγροτικές καλλιέργειες και θερμοκηπιακές εγκαταστάσεις, παρότι το σημείο είναι πάρα πολύ δύσβατο και δεν μπορούν να πλησιάσουν κοντά τα Πυροσβεστικά οχήματα.

Ωστόσο λίγη ώρα αργότερα, η βροχή που έπεσε πάνω στα πύρινα μέτωπα, αποδείχτηκε σωτήρια, καθώς δεν πρόλαβε να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα και να κάνει ζημιές στις καλλιέργειες.

Από:Πετάσης Νίκος

Related posts

Πτώσεις κυρίως σε παλιά κτίρια αλλά και ζημιές σε επιχειρήσεις

admin

Στ. Αρναουτάκης: «Το παράδειγμα του μακαριστού Ειρηναίου Γαλανάκη είναι ζωντανό και επίκαιρο στην εποχή μας». Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας τα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του αλησμόνητου ιεράρχη

admin

ΤΕΘΗΚΕ ΥΠΌ ΈΛΕΓΧΟ Η ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

admin

Leave a Comment