Image default
ΑΡΧΙΚΗ

«Χαλασμός Κυρίου» στο Οροπέδιο Λασιθίου όπου το φθινόπωρο μπήκε για τα καλά και οι κάτοικοι κλείστηκαν στα σπίτια τους για να γλιτώσουν την μπόρα.

Χαλασμός Κυρίου» στο Οροπέδιο Λασιθίου όπου το φθινόπωρο μπήκε για τα καλά και οι κάτοικοι κλείστηκαν στα σπίτια τους για να γλιτώσουν την μπόρα.

Χαρακτηριστικό είναι το video που δημοσιεύει το NeaKriti.gr, για το τι συμβαίνει στο Δήμο αυτή τη στιγμή: η βροχή πέφτει καταρρακτωδώς και οι άνεμοι είναι τόσο ισχυροί που δεν μπορεί κανείς να κρατήσει καν ομπρέλα.

Να σημειωθεί ότι αυτή την περίοδο οι αγρότες στο Οροπέδιο Λασιθίου βγάζουν πατάτες, οπότε ζουν με το φόβο μην τυχόν χαλάσει η σοδιά τους και δεν προλάβουν να βγάλουν από το έδαφος την παραγωγή τους.

Πάντως, είναι σίγουρο πλέον ότι το καλοκαίρι έφυγε, οι θερμοκρασίες υποχώρησαν, οι άνεμοι δε σε αφήνουν να… περπατήσεις και τα κοντομάνικα δίνουν σιγά – σιγά στα πουλόβερ.

Related posts

Μπάχαλο με τις επιδοτήσεις των αγροτών, μπάχαλο και με τις ενισχύσεις των πλημμυρόπληκτων

admin

Κοινωνικό Μέρισμα 2018: Αναλυτικά τα ποσά ανάλογα με το εισόδημα – Πώς θα πάρετε έως και 1.400 ευρώ

admin

Γ. Πλακιωτάκης: Οριστική επίλυση της στέγασης του Μουσικού Σχολείου Λασιθίου – Χρηματοδότηση μελετών για την κατασκευή νέων εγκαταστάσεων

admin

Leave a Comment