Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Με επίκεντρο, τον πολίτη.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα η ανάθεση των καθηκόντων της Υπεύθυνης του Κοινοβουλευτικού Τομέα του Τουρισμού καθώς και η συμμετοχή μου στη Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων.

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη. Διαβεβαιώνω τον ίδιο αλλά και τους συμπολίτες μου ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου.
Τουρισμός, Πολιτισμός  και Παιδεία αποτελούν τους βασικούς πυλώνες μιας βιώσιμης και δίκαιης ανάπτυξης με καινοτομία, σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.
Ο Τουρισμός χαρακτηρίζεται ως η βαριά βιομηχανία της Πατρίδας μας λόγω της σημαντικής του συνεισφοράς  στην οικονομία της χώρας. Μια βιομηχανία όμως για να συνεχίζει να είναι βιώσιμη πρέπει να εξελίσσεται συνεχώς. Απαιτούνται επενδύσεις,  ανάπτυξη και καινοτομία.
Εκτός από πολιτισμό και υπέροχο φυσικό περιβάλλον έχουμε και άλλα συγκριτικά πλεονεκτήματα και πολλά περιθώρια διεύρυνσης σε πολλούς τομείς όπως στον Αγροτουρισμό, τον Οικοτουρισμό, τον Οινοτουρισμό, τον Θρησκευτικό,  τον  Ορειβατικό, το Συνεδριακό Τουρισμό κλπ.
Επιπλέον, απαιτείται διασύνδεση του αγροτικού και κτηνοτροφικού προϊόντος με τη μεταποίηση και τον Τουρισμό ώστε οι ταξιδιώτες που μας  επισκέπτονται να γίνονται πρεσβευτές και των προϊόντων μας. 
Προϋποθέσεις επιτυχίας όλων των παραπάνω είναι η διασφάλιση της  ποιότητας των τουριστικών υπηρεσιών, η διαφύλαξη της κουλτούρας και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, οι ανθρώπινες συνθήκες εργασίας και ένα ολοκληρωμένο και καλά μελετημένο πολιτικό  σχέδιο.
Σε αυτή την κατεύθυνση θα δώσω όλες τις δυνάμεις μου,  με συνέπεια και ενθουσιασμό. Θα συνεργαστώ με τους φορείς του Τουρισμού, την Τ.Α, τους εργαζόμενους, τους επιχειρηματίες και τις τοπικές κοινωνίες.
Θα συνεργαστώ με όλους σας.
Εσείς θα είστε  τα μάτια μου, εγώ  θα είμαι η φωνή σας .
ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ

Related posts

Να προχωρήσει η επιχορήγηση φυσικών προσώπων που δεν είναι κατά κύριο επάγγελμα
αγρότες

admin

Μηνύματα σε μικρούς και μεγάλους για την προστασία του νερού που λιγοστεύει στον πλανήτη.

admin

Άμεση αποκατάσταση της αδικίας για τους πυρόπληκτους της Ιεράπετρας

admin

Leave a Comment