Image default
ΑΡΧΙΚΗ

ΟΛΟΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟ Ν ΛΑΣΙΘΙΟΥ!

Μπορεί η Ν.Δ. να μην πήρε για ελάχιστους ψήφους την πρωτιά στο Ν Λασιθίου, τα στελέχη της όμως δηλώνουν την ικανοποίηση τους για το τελικό αποτέλεσμα αφού κατάφεραν να αυξήσουν σημαντικά το ποσοστό τους από τις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές του 2015.

Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ  να έχασε τις εκλογές , αλλά τα στελέχη του στο Ν Λασιθίου εκφράζουν την ικανοποίηση τους  γιατί ανέβασαν σημαντικά το ποσοστό τους σε σχέση με εκείνο που πέτυχαν στις πρόσφατες ευρωεκλογές.

Και μπορεί το ΚΙΝΑΛ να μην κατάφερε να πάρει τη μία από τις δυο έδρες στο Ν Λασιθίου, κατάφερε όμως να πετύχει το μεγαλύτερο ποσοστό πανελλαδικά και να αυξήσει τη δύναμη του σε σχέση με τις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές του 2015. Για τους λόγους αυτούς όλοι εκφράζουν με διαφορετικό τρόπο την ικανοποίηση τους για το τελικό αποτέλεσμα στο Ν. Λασιθίου.

«Θέλω να ευχαριστήσω όσους εμπιστεύτηκαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και στήριξαν τη Ν.Δ. στο Ν. Λασιθίου και να εκφράσω την ικανοποίηση μου για το τελικό αποτέλεσμα , που μπορεί να μην μας δίνει την πρωτιά στον τόπο μας , αλλά μας δίνει καθαρή εντολή να σχηματίσουμε αυτοδύναμη κυβέρνηση με 158 βουλευτές.

Δουλέψαμε στις οργανώσεις μας σοβαρά και υπομονετικά και καταφέραμε κρατώντας χαμηλούς τόνους να πείσουμε τους Λασιθιώτες ότι μπορούμε να κυβερνήσουμε καλύτερα από τον ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη χώρα», μας είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λασιθίου κ Γιώργος Μπαρμπούνης.

Από την μεριά του ΣΥΡΙΖΑ ο συντονιστής της τοπικής οργάνωσης Ιεράπετρας κ Μπάμπης Δραγασάκης, μας είπε ότι, «είναι απόλυτα σεβαστή η ετυμηγορία του Ελληνικού λαού. Ο ΣΥΡΙΖΑ στο Ν Λασιθίου  διατήρησε τη δύναμη του , κρατώντας το μεγαλύτερο μέρος του ποσοστού του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος να αναλάβει το ρόλο του στην αξιωματική αντιπολίτευση και να αγωνιστεί για να μην περάσουν τα αντιλαϊκά μέτρα που σχεδιάζει  επιμελώς έκρυβε στην προεκλογική περίοδο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Θα χρειαστεί να μείνουμε ενωμένοι σαν μια γροθιά και να περιορίσουμε την εσωστρέφεια που παρουσιάστηκε στο χώρο μας μετά τις πρόσφατες ευρωεκλογές», πρόσθεσε ο κ Μπάμπης Δραγασάκης.

Από την πλευρά του ο γραμματέας  του  ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ κ Γιώργος Μπελούκας, φάνηκε ικανοποιημένος  που ανέβασε κατά 4 μονάδες το ποσοστό του κινήματος «Μπορεί να μην καταφέραμε να πάρουμε τη μια από τις δυο βουλευτικές έδρες στο στο Ν Λασιθίου, είμαστε όμως ικανοποιημένοι από την σοβαρή αύξηση των ποσοστών μας και την  πανελλαδική πρωτιά που μας δίνει το αποτέλεσμα σε επίπεδο χώρας.

Εμείς θα ασκήσουμε υπεύθυνη αντιπολίτευση μένοντας ανεξάρτητοι στο δικό μας χώρο, τονίζοντας σε αυτούς που δε μας πίστεψαν, ότι δεν θα γίνουμε το δεκανίκι κανενός, όπως λέγαμε σε όλους  τους τόνους προεκλογικά .

 Ευχαριστούμε όλες και όλους εκείνους που μας στήριξαν και μας εμπιστεύτηκαν για άλλη μια φορά», μας είπε μεταξύ άλλων ο γραμματέας  της Ν Ε. Λασιθίου του Κινήματος Αλλαγής κ Γιώργος Μπελούκας.

 ΝΙΚΟΣ ΠΕΤΑΣΗΣ

Related posts

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΖΗΤΑ Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

admin

ΝΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ…ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΡΑΓΜΑ

admin

11 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΙΝΩΠΟΛΙΤΙΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

admin

Leave a Comment