Image default
ΚΑΙΡΟΣ

Σάκης Αρναούτογλου: Έρχεται ζέστη και ανεβαίνει η θερμοκρασία – Πως θα είναι ο καιρός το Πάσχα

Σάκης Αρναούτογλου: Πως θα κυμανθεί η θερμοκρασία το Πάσχα

Ο Σάκης Αρναούτογλου, προειδοποιεί για άνοδο της θερμοκρασίας. Αναλυτικά, πως θα κυμανθεί ο καιρός και μέχρι που θα φτάσει η θερμοκρασία.

Τη Μεγάλη Πέμπτη, σύμφωνα με τον έμπειρο προγνώστη καιρού της ΕΡΤ, Σάκη Αρναούτογλου, η μέρα στις περισσότερες περιοχές της χώρας, θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια, ενώ η Μακεδονία, τα δυτικά και τα βόρεια τμήματα της Θεσσαλίας, η Ήπειρος, τα Επτάνησα, η δυτική – βορειοδυτική Στερεά, η Αιτωλοακαρνανία και η δυτική – βορειοδυτική Πελοπόννησος θα έχουν αραιές συννεφιές. Παράλληλα, ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης.

Μετά το μεσημέρι, οι συννεφιές θα μεταφερθούν ανατολικότερα. Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία υπάρχει το ενδεχόμενο στις ορεινές – ημιορεινές περιοχές να σημειωθούν λασποβροχές.

Στην Αττική, τις πρωινές ώρες αναμένεται ηλιοφάνεια ενώ προς το μεσημέρι θα υπάρξουν αραιές συννεφιές. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Σάκης Αρναούτογλου: Έρχεται ζέστη και ανεβαίνει η θερμοκρασία – Πως θα είναι ο καιρός το Πάσχα

Σάκης Αρναούτογλου: Η πρόγνωση καιρού για Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη, η μέρα θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια αλλά θα υπάρξουν γρήγορα κάποιες αραιές συννεφιές κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Τι βραδινές ώρες υπάρχει η πιθανότητα λασποβροχής στα κεντρικά, δυτικά και τα βόρεια. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 17 βαθμούς Κελσίου.

Τη Μεγάλη Παρασκευή, κυρίως στη δυτική Ελλάδα ο καιρός θα είναι μουντός ενώ θα σημειωθούν κάποια τοπικά φαινόμενα. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρξει κάποια θολούρα εξαιτίας της αφρικανικής σκόνης.

Το Μεγάλο Σάββατο, θα υπάρξουν σύννεφα πολύ τοπικά και κατά διαστήματα αυξημένα στα δυτικά. Υπάρχει πιθανότητα για τοπικές μπόρες στα βορειοδυτικά.

Το Πάσχα, θα έχουμε ήλιο από το πρωί με τη θερμοκρασία να σκαρφαλώνει στους 25 βαθμούς Κελσίου, ενώ την Δευτέρα, θα υπάρξουν κάποιες συννεφιές στις περισσότερες περιοχές.

Related posts

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ

admin

Καιρός: Έρχονται βροχές και καταιγίδες – Πότε και πού θα «χτυπήσουν»

admin

ΔΕΛΤΙΟ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑΣ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ

admin

Leave a Comment