Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Συνεχίζει δυναμικά την περιοδεία της η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος, Ευγενία Τσατσάκη

Δυναμικά συνεχίζει την περιοδεία της σε περιοχές της ενδοχώρας η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με την παράταξη του Σταύρου Αρναουτάκη «Για την Κρήτη μας, συνεχίζουμε» κ. Ευγενία Τσατσάκη.

Η ίδια βρέθηκε στην τελετή μνήμης των πεσόντων στο μνημείο Εθνικής Αντίστασης στο Χουλί μετόχι της περιοχής του Αχεντριά όπου και κατέθεσε στεφάνι. «Βρεθήκαμε σε ένα τόπο μαρτυρίου με τους απογόνους των ηρώων, για να αποτίσουμε φόρο τιμής στους πεσόντες, την θυσία των οποίων δεν ξεχνάμε ποτέ» ανέφερε η κ. Τσατσάκη στο πλαίσιο της σεμνής τελετής.

Την περασμένη Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου, η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ν. Ηρακλείου βρέθηκε στο Σοκαρά. Εκεί, συνομίλησε με μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου, τη νεολαία του τόπου και με κατοίκους από την κοινότητα Αποίνι Μονοφατσίου με θέμα τη δυναμική και την προοπτική ανάπτυξης των περιοχών αυτών. Με όρεξη και με διάθεση, οι άνθρωποι του Σοκαρά δήλωσαν έτοιμοι για δουλειά προκειμένου να ανθίσει ο τόπος τους. Όπως τονίστηκε πρόκειται για ένα μέρος που μπορεί να συνδεθεί με το ευρωπαϊκό μονοπάτι Ε4 την οικοτεχνία, τον κρητικό αγροδιατροφικό πολιτισμό, την πεζοπορία, την προστασία και την ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή.

Επιπλέον στο πλαίσιο της περιοδείας της, η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ν. Ηρακλείου Ευγενία Τσατσάκη, παρευρέθηκε στο προσκύνημα του Τιμίου Σταυρού στην κορυφή του Κόφινα Αστερουσίων και συναντήθηκε με αρχαιολόγους από όλο τον κόσμο και συνομίλησε μαζί τους.

Related posts

Η Περιφέρεια Κρήτης για το μεταφορικό ισοδύναμο

admin

΄΄Refresh΄΄ ΣΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΤΣΕΧΙΑ ΚΑΙ  ΠΟΛΩΝΙΑ  ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

admin

Αποκλεισμός των μισών παραγωγών προϊόντων θερμοκηπίων της Κρήτης από τις αποζημιώσεις για κορωνοϊό»

admin

Leave a Comment