Image default
ΑΡΧΙΚΗ

Τραγωδία στον Πειραιά: Μέλος του πληρώματος έσπρωξε από τον καταπέλτη πλοίου 36χρονο- Ο άτυχος άνδρας πνίγηκε

Aδιανόητη τραγωδία συνέβη το βράδυ της Τρίτης στο λιμάνι του Πειραιά με θύμα έναν 36χρονο και θύτη μέλος του πληρώματος πλοίου που επρόκειτο να αποπλεύσει για την Κρήτη.

Νεκρός ανασύρθηκε από τη θάλασσα ένας 36χρονος άνδρας, ο οποίος έπεσε από τον καταπέλτη του πλοίου Blue Horizon ενώ αυτό είχε λύσει κάβους για να αποπλεύσει προς Ηράκλειο. Αρχικά φάνηκε πως επρόκειτο για δυστύχημα. Ωστόσο, οι καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, αλλά και βίντεο στα οποία έχει καταγραφεί η τραγωδία, άλλαξαν τα δεδομένα.

Ειδικότερα, σε καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων αναφέρεται πως υπήρξε διαπληκτισμός δυο ανδρών του πληρώματος με τον 36χρονο πάνω στον καταπέλτη του πλοίου τον οποίο ένας εξ αυτών σπρώχνει στη θάλασσα. Τις καταθέσεις επιβεβαιώνουν και βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, ενώ ήδη οι επιβάτες του Blue Horizon καταθέτουν τα όσα είδαν.

Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά. Αυτή την ώρα γίνονται ανακρίσεις και λαμβάνονται μαρτυρικές καταθέσεις από μέλη του πληρώματος και επιβάτες. Τόσο ο καπετάνιος, όσο και το πλήρωμα συνελήφθησαν και αναμένεται να διακριβωθεί ποιοι εξ αυτών είναι υπεύθυνοι για την τραγωδία ώστε να τους απαγγελθούν κατηγορίες, ενώ το πλοίο, με ευθύνη της εταιρείας, αναμένεται να αποπλεύσει για την Κρήτη, με άλλο πλήρωμα.

Πηγή: skai.gr

Related posts

6η Συνεδρίαση Ειδικής Επιτροπής ν.Χρυσή

admin

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΚΡΥ ΓΙΑΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥ ΓΙΑΛΟΥ

admin

Εργάτες Γης – ΜΗ ικανοποίηση αιτημάτων

admin

Leave a Comment